Kajakkutleie

Innmelding

Sameiets kajakkrom er innredet med 3 stk. utleiekajakker og 2 stk. SUP-brett som alle seksjonseiere kan kjøpe en eller flere leieretter til.

Før du melder interesse for leierett ber vi om at du leser og setter deg inn i retningslinjene for kajakkutleie. De finner du her.

For nybegynnere kreves det at man minimum tar et introduksjonskurs. Det finnes mange tilbydere for slike kurs og det koster ikke mye. Du kan lese mer om hva et slikt kurs inneholder her.

Innmelding av interesse for leierett må gjøres av seksjonseier til kajakkgruppen på mail: kajakk@sorenga1.no. I denne mailen er det viktig at du oppgir navn, telefonnummer og seksjonsnummer (eller evt. bolignummer, eks.: B-402).

Booking av kajakk og SUP-brett

All booking skal registreres på forhånd i bookingkalenderen. Her velger du ønsket kajakk eller SUP-brett og tidspunkt. Husk å notere navn og telefonnummer slik at vi vet hvem som har booket. Link til bookingkalender for utleiekajakk/SUP-brett finner du her.

Friluftshuset på Sørenga

Friluftshuset Sørenga er DNT Oslo og Omegns storsatsning på ungt og bynært friluftsliv, hvor de inviterer til et inkluderende og inspirerende friluftsliv for alle. De arrangerer Kajakk Introkurs og har også ukentlige padleturer.