Ny leietaker

Velkommen!

hei og velkommen til Sørenga 1 Sameie!

Som ny leietaker har du sikkert noen spørsmål. Vi håper du finner svaret på våre hjemmesider. Nedenfor har vi listet opp nyttig og viktig informasjon for deg som er ny i sameiet. Håper du tar deg tid til å lese dette.

 

Nyhetsbrev

Informasjon fra styret distribueres via e-post og SMS. Det er derfor veldig viktig at du sørger for å holde oss oppdatert med riktig kontaktinformasjon. Utleier er pliktig til å oppdatere styret med leietakers kontaktinformasjon til en hver tid. Alle nye leietakere vi har registrert e-postadressen på, mottar en velkomst-e-post med nyttig informasjon. For mer informasjon og registrering, se her.

Facebook

Sørenga 1 sameie er en lukket Facebook-gruppe for oss som bor i sameiet. Styret godkjenner nye medlemmer.

Sørenga Forum er en Facebook-gruppe for beboerne på Sørenga. Den er åpen for alle byggetrinn, både eiere og leiere.

Barna på Bjørvika er en Facebook-gruppe for de som bor i Bjørvika med barn.

Postkasseskilt

Sameiet skal ha en felles og lik fasade. Det betyr at alle må bestille like postkasseskilt til sine postkasser. Les mer her.

Navnelapp til ringeklokke

Navnelapp til ringeklokken bestilles hos styret styret. Les mer her.

Vennligst ikke sett opp klistrelapper eller lignende. Disse vil bli fjernet.

Husordensregler

Vi forutsetter at du følger de reglene som gjelder. Husordensreglene finner du her.
Regler for behandling av naboklager i Sørenga 1 Sameie kan du lese mer om her.

Søppelhåndtering og avfall

Avfallshåndteringen på Sørenga er ivaretatt med nedgravde siloer som tømmes av spesialbiler. Du finner alt du trenger å vite her.

TV og bredbånd

CDSameiet har avtale med Canal Digital (CD) om levering av TV- og bredbåndtjenester. Dette er en standardavtale som betales over fellesutgiftene. Den enkelte seksjonseier kan inngå avtale direkte med CD om ytterligere tjenester, eks. flere TV-kanaler, raskere bredbånd og bredbåndstelefoni.

T-We Boks (dekoder) og trådløs ruter følger leiligheten.

For mer info: www.canaldigital.no eller ring 06090.

Avlesning strømmåler

Strømmåler er plassert i et skap med blå dør ute i oppgangen. Døren er uten dørhåndtak og du åpner døren kun ved å vri nøkkelen forsiktig. Det er et felles skap for alle målere i én etasje.

Nøkkel skal følge leiligheten. Mangler du nøkkel til strømskapet, kan få kjøpt dette hos en hvilken som helst nøkkelforandler/nøkkelsliper. Be om en standard strømskapnøkkel for Hafslund. Det er typen “OLU” du skal ha.

Sykkelrom

Sameiet har to avlåste sykkelboder med mange oppstillingsplasser. Den ene befinner seg i 1 etg med inngang fra atrium mellom nr 95 og 97. Den andre befinner seg i garasjeområdet under bygget. Rommene er utstyrt med sykkelpumpe, vannslange og om vinteren finner du også smørebord for prepping av ski der. Mer info finner du her.

Felles takterrasse

Vi har en flott takterrasse til bruk for alle som bor her. For å legge forholdene best mulig til rette for et trivelig opphold på ”byens tak” har vi utarbeidet egne ordensregler for takterrassen. Disse finner du her.

Grøntgruppa

Savner du å sysle i hagen? Har du lyst til å skape et hyggelig og grønt bomiljø til glede og nytte for alle beboerne? Sameiets grøntgruppe er alltid åpen for nye ideer og medlemmer. Les mer her.

Nøkler/nøkkelbrikker

Seksjonseiere kan bestille ytterligere systemnøkler eller nøkkelbrikker for egen seksjon. Les mer her.

Parkering

Informasjon om parkering finner du her.

Overvåkningskameraer

Alle inngangspartiene, samt garasje, sykkelbod i atriet og deler av kjellergangene er betjent av overvåkningskameraer som driftes av styret.